Attentive Thuiszorg Open St. Brug 2019

 De 17e editie van het Open St. Brug. Het darttoernooi van Sint Maartensbrug. Dit jaar met een nieuwe hoofdsponsor en wel Attentive Thuiszorg. Heel blij dat wij als comité een hoofdsponsor hebben weten te vinden. En éën die ook haar visie en de uiterlijke verzorging van het toernooi belangrijk vindt. Zo hebben we dit jaar samen met Attentive Thuiszorg de baannummers vervangen, en de schrijfborden. Ook het 180 en hoogste finish bord is in een nieuw jasje gestoken. Uiteraard zijn ook nieuwe dartborden aangeschaft, zodat de spelers op mooie degelijke borden kunnen gooien.

Met ruim 50 voorinschrijvingen konden we zeer tevreden zijn. Uiteindelijk waren er 66 heren en 17 dames die om de titel gingen strijden. Na het welkomstwoord van de voorzitter en uitleg van de wedstrijdleiding over het te spelen toernooi konden we van start. De eerste ronde in poules. Na ruim twee en half uur spelen waren we beland bij de knock-out fase. En dan gaat het snel. Tussendoor werd door de hoofdsponsor Attentive Thuiszorg lootjes getrokken voor de verlotingstafel. Ondertussen werd er verder gespeeld en rond de klok van zes waren de laatste 4 deelnemers bekend van zowel de winnaars- als verliezersronde.  Eerst werd er gespeeld voor de 3e en 4e plaats in de winnaars- en verliezersronde.  Daarna werd er op het podium gespeeld voor de beste bij de heren en de dames winnaarsronde.

De uitslag was als volgt;

Winnaarsronde; 

  1. Patrick Schop
  2. Rick van de Schuur
  3. Sebastiaan van ‘t Voort

Dames winnaarsronde;

  1. Michelle de Beus
  2. Marjolein tammer
  3. Sabrina Mulder

 De hoogste finish ging dit jaar naar Rick van de Schuur 130 en bij de dames naar Sabrina Mulder 111.

Na het uitreiken van de bloemen en de prijzen aan onze winnaars was het voor ons tijd om alles weer op te ruimen en met het comité, de vrijwilligers en de mensen van het dorpshuis de zeer geslaagde dag af te sluiten en alvast te filosoferen over het toernooi van volgend jaar met hopelijk net zoveel deelnemers en gezelligheid als dit jaar!

Meer nieuws

En nog een kampioen!

En nog een KAMPIOEN! Ook de Jo13-02 wist de titel binnen te halen. Trotse sponsor (wederom😁) en coaches Simone en Yvette👍 Gefeliciteerd

Kampioenen!

KAMPIOENEN! Sint Boys – Vesdo JO13-1, ging dit jaar met 2 teams de zaal in. JO13-1 van Sint Boys – DES en V.V. VESDO. De

Scroll to Top