Nicôle Puttenaar

De moderne Florence Nightingale

Nicôle Puttenaar

De moderne Florence Nightingale

Nicôle Puttenaar

De moderne Florence Nightingale

Welkom!

Laat ik beginnen om mij voor te stellen. Mijn naam is Nicôle Puttenaar en ik ben 47 lentes jong. Woonachtig in de gemeente Schagen, ik ben getrouwd en ik ben moeder van een prachtige dochter van 13 jaar oud. Van beroep ben ik dus zelfstandig verpleegkundige.

Je kunt dus zeggen dat zorg leveren een grote passie is van mij. Ik voel mij binnen de thuissituatie van een cliënt als een vis in het water. Werken voor een maatschappelijke zaak, waar ik zeer veel affiniteit mee heb, in een omgeving waarbij het werk doen verschil uitmaakt.

Na de hogeschool voor communicatie en journalistiek en 12 jaar werkervaring in de automatisering als grafisch ontwerper voor een bancaire instelling, heb ik mij om laten scholen tot verpleegkundige. Een overgang van een harde commerciële sector naar een warme zachte sector. Na het volbrengen van mijn opleiding, ben ik o.a. werkzaam geweest binnen een ziekenhuis, een Hospice, een thuiszorgorganisatie en een particuliere zorgorganisatie.

Helaas waren mijn ervaringen binnen die zorgorganisaties niet positief. Iedere keer liep ik tegen het feit aan dat de cliënt niet centraal staat, maar dat de dienstverlening kosten gestuurd is. Ik wilde juist op mijn eigen wijze met gevoel voor de mensen ze helpen en bijstaan. Zo ontstond vanuit mijn drive, mijn eigen zorgonderneming Attentive thuiszorg.

Zorg leveren in de vertrouwde omgeving en conform de zorgvraag van de cliënt.

De koala als logo en de naam ‘Attentive’ zijn dan ook met zorg gekozen. De indianen geloofden in totemdieren (krachtdieren). Bij iedere geboorte werd een kleine indiaan gekoppeld aan een totemdier. Het karakter van de koala staat voor zorgzaamheid en verdraagzaamheid. Attentive betekent in het Frans ‘zorgzaam’ of ‘zorgzaamheid’.

Wanneer u gebruik wilt maken van mijn diensten als verpleegkundige, dan ga ik graag met u een persoonlijk gesprek aan. Uw zorgvraag staat hier centraal.

Neem contact met mij op

Scroll to Top